Опеация "Кървава свобода-2 " – военна симулация Родопи

ЧВК и местни революционери

Операторите от ЧВК ( частната военна компания)

Облекло : Съобразно имиджа на реалните служители в ЧВК

Въоръжение: по избор

Муниции: един пълен Hi cap пълнител или Mid-cap (или Low cap) колкото може да носи.  Носенето на „насипни“ муниции не се разрешава.

Местни революционери

Облекло : по избор

Въоръжение: по избор

Муниции: един пълен Hi cap пълнител или Mid-cap (или Low cap) колкото може да носи.  Носенето на „насипни“ муниции не се разрешава.

Правила:

Според ARW  но с малки изменения.

Най-важно да се знае:

1.3.1. Основна задача на играещите страни – да изпълнят поставените игрови задачи и да „ запазят личният състав”.

1.6. Участник, назначен от Организаторите на проекта да бъде отговорник за изпълнението на иговите задачи и за спазване на правилата от участниците се нарича Командир.

1.8.2. Отношенията на участниците в проекта с туристи, местни жители, риболовци, ловци и други цивилни трябва да бъдат спокойни и мирни. Трябва задължително да им се обясни какво се случва. Възникнали конфликтни ситуаций и разрешението им със силови методи е строго забранено и се наказва от законите на РБ.

1.8.3. Разрешена е имитацията на участник като цивилен за игровите цели, но при условие наличието на прозрачни (не цветни) защитни очила.

1.8.4. Разрешено е да се открива стрелба от игрово оръжие по цивилен с прозрачни защитни очила само в случай на наличие на игрово оръжие, муниции или игрови инвентар в цивилния. В останалите случаи е необходимо да се ограничите с молба цивилният да напусне игровата територия. В случаи на целенасочено многократно неизпълнение на молбата да напусне територията е разрешено да се предприемат игрови метод като плен (см. п.7.2.).

1.10. Строго се забранява на Участниците в проекта :

1.10.1. Да са в зоната на игра без защитни очила или маска.

1.10.2. Стрелба с игровото оръжие по цивилни.

1.10.3. Изясняване на отношения между участниците, а също така и между участници и цивилни, по време на играта в игровата зона, както словесни, така и физически.

2. Действия по време на игра.

2.1. Играта се провежда на честност.

2.2. Игра от проекта се провежда на предварително уговорена и установена територия.

2.3. Противниковите страни се събират на установените предварително в указаното време на едно или няколко предвартелно уточнени от Организаторите места .

2.4. Всяка страна, получила задачите си, започва играта от своята изходна точка, като не знаят количеството и качеството на играчите в в противниковият състав.

2.5. Сценарийната война между страните може да продължи безкрайно, затова в крайна сметка в игрите не може да има пълна победа или пълно поражение. Всеки от участниците в играта има свои собствени цели и задачи и тяхното изпълнение се явява условна победа в дадената битка. В този случай победителите могат да са няколко или въобще да няма.

3.3. Всеки регистриран участник се задължава да се отнася с уважение към останалите участници в проекта , независимо от това за коя страна играят, дали споделят или не своите виждания за тези или други неща. Всички участници в проекта трябва да се стремят към това, че игрите от проекта, разговорите по форуми, или лични срещи да преминават в топла и приятелска обстановка.

4.10.2. Забранено е да се носят топчета извън пълнителите и кутиите за парони.

4.11. В игрите са допуска употребата на пиротехнически изделия, приготвени на основата на сериино произведени взривни материали ”пиратка” свободно продаващи се на територията на България и не по-силни от пиратка. Могат да се разделят на няколко вида:

4.11.1. Имитация на гранати и мини

5. Поражение ( да се обърне особенно внимание)

Особенност за тази игра: всеки мъртъв или евакуиран влиза отново след определено време.

Задачи в играта:

Да организира охраната на Обекта .

Вашият коментар